Om mig tekst

Ny EP - 17/12!

Eric Smiles udgiver en opfølger til albummet 'Homeless Man', som udkom sidste år.

Følg med på denne side for yderligere opdateringer.

Tjek også - www.youtube.com/ericsmilesofficial

- hvor der løbende vil komme små teasere!

tirsdag den 12. august 2014

Lokal avisen KaløVig har skrevet en artikel

KaløVig lokalavisen har skrevet en artikel om os og vors turne samt besøg hos Galleriet i Hornslet i morgen - den kan læses i uddrag her under eller findes i fuld version på følgende link: 
http://m.kaloevig.lokalavisen.dk/sange-om-det-fattige-danmark-/20140808/artikler/140809624/2178

Sange om det fattige Danmark

Ung duo spiller kvit og frit sange fra den nys udgivne cd 'Homelees Man' ved koncert i Galleri Kirkens Korshær i Hornslet

Søndag var der release på en ny cd 'Homeless Man' fra den danske duo Eric Smiles, der har eksisteret i flere forskellige konstellationer i cirka 4 år. I den nuværende konstellation bliver komponisten Eric Sanders vokal og guitar bakket op af Christina Holm på vokal og keyboards.

Derfor er det et yderst aktuelt koncertnavn, som Galleri Kirkens Korshær i Hornslet kan præsentere onsdag 13. august ved en koncert i Galleriet.

Inspireret af møde

I foråret 2014 fik Kirkens Korshær en henvendelse fra en ung musiker, Eric Sanders.

"Han havde inden da været til et møde med Morten Aagaard, der er daglig leder af Kirkens Korshær i Århus. Morten havde fortalt om de hjemløse og udsattes vilkår i Århus, og det store arbejde, som frivillige yder dem i hverdagen," fortæller Inge Andersen, frivillig i Galleriet i Hornslet.

Mødet have inspireret den unge musiker til en række sange om hjemløshed og ikke at kunne finde sit ståsted i live, som også er gennemgående tematik på albummet.

Selve titelnummeret på “Homeless Man” er direkte blevet til efter samtalen med Morten Aagaard.

"Derfor er det vores forhåbning at vi kan få lov til at komme rundt og spille en masse gratis koncerter for nogle af de udsatte i vores samfund," kan man læse på duoens hjemmeside.

Eric Sanders har spillet musik de sidste 10 år, og studerer nu musik ved Århus Universitet.


  • Koncerten finder sted onsdag 13. august klokken 19 i Galleri Kirkens Korshær, Eskerodvej 18, 8543 Hornslet

  • Entré 50 kroner, som går ubeskåret til Kirkens Korshærs sociale arbejde

  • Kirkens Korshær er en social og folkekirkelig hjælpeorganisation, der i mere end 100 år har haft sit virkeområde blandt samfundets marginaliserede og udstødte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar